УДФСУ продовжує участь у роботі Міжнародного форуму «Публічне управління та інновації»

УДФСУ продовжує участь у роботі Міжнародного форуму «Публічне управління та інновації»

Університет державної фіскальної служби України приймає активну участь у Міжнародному форумі «Публічне управління та інновації», який проходить у Львові.

Сьогодні, в другий день заходу, продовжують роботу панельні дискусії у форматах офлайн та онлайн, під час яких поважні гості та спікери презентують свої виступи з актуальних питань публічного управління та інновацій.

Обговорення стосуються діджиталізації суспільства, процесу трансформації до інноваційної інфраструктури, смарт міста та смарт спеціалізації, а також інноваційних трендів регіонального розвитку та аспектів соціально-технологічних рішень.

Зазначимо, що проведення заходу націлене на формування ефективної взаємодії між органами державної влади, науковцями, громадськими організаціями та бізнесом для творення нових трендів та валідації продуктів у сфері публічного управління; створення постійно діючої платформи поширення кращих інноваційних практик в публічному управлінні та інноваціях; розробку сучасних освітніх продуктів із залученням стейкхолдерів.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *