Університет ДФС України та Державний університет «Одеська Політехніка» підписали угоду про співробітництво

Університет ДФС України та Державний університет «Одеська Політехніка» підписали угоду про співробітництво

Університет державної фіскальної служби України та Державний університет «Одеська Політехніка» підписали угоду про співробітництво. Підписання відбулося 20 травня 2021 р. за участі представників обох університетів, а саме гаранта освітньо-професійної програми 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», професора кафедри економіки підприємства УДФСУ Вікторії Гурочкіної та завідувача кафедри підприємництва і торгівлі ДУ «Одеська Політехніка» Лариси Фролової.

У рамках угоди передбачається науково-методична, організаційно-методична та інша співпраця університетів, а також спільна підтримка та сприяння у роботі на ринку освітніх послуг з метою найбільш ефективного вирішення задач, які стоять перед сторонами.

Серед напрямів співпраці:

  • організація спільних заходів (конференцій, семінарів, нарад, засідань) щодо обміну досвідом з впровадження інноваційних технологій викладання в освітній процес;
  • здійснення спільної науково-дослідної роботи;
  • розробка навчально-методичного забезпечення, створення спільних авторських колективів з метою підготовки та видання підручників, навчально-методичних посібників, спільних публікацій;
  • надання можливості стажування викладачів та аспірантів;
  • проведення лекцій від провідних фахівців закладів вищої освіти;
  • підписання робочих програм та угод між зацікавленими підрозділами університетів.

Зазначимо, що співпрацю закладів вищої освіти ініційовано кафедрою економіки підприємства Навчально-наукового інституту економіки, оподаткування та митної справи УДФСУ.

Університет активно налагоджує співробітництво з провідними установами, організаціями та компаніями, адже така взаємодія – це завжди нові можливості для студентів та науково-педагогічних працівників!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *