До Університету державної фіскальної служби України завітала Надзвичайний і Повноважний Посол Федеративної Республіки Німеччина в Україні Анка Фельдгузен

До Університету державної фіскальної служби України завітала Надзвичайний і Повноважний Посол Федеративної Республіки Німеччина в Україні Анка Фельдгузен

Сьогодні до Університету державної фіскальної служби України (УДФСУ) з офіційним візитом завітала Надзвичайний і Повноважний Посол Федеративної Республіки Німеччина в Україні Анка Фельдгузен, а також члени делегації – представник митної служби Німеччини в Україні та Молдові Хайко Вільд та його помічник Максим Іванов.

Участь у заході взяли в.о. ректора УДФСУ Валентина Унинець-Ходаківська, проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та інвестицій Віктор Тринчук, проректор з питань підготовки кадрів податкової міліції Василь Чмелюк, завідувач відділу міжнародного освітнього співробітництва Андрій Божков, заступниця начальника Факультету підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників податкової міліції (Факультет) з навчально-методичної роботи Вікторія Біла, заступник начальника кафедри адміністративного права і процесу та митної безпеки Факультету Ірина Петрова, а також завідувач кафедри сучасних європейських мов Навчально-наукового інституту гуманітарних наук УДФСУ Людмила Онучак.

Під час зустрічі сторони обговорили перспективи співпраці з Федеральною фінансовою академією при Федеральному міністерстві фінансів Німеччини, участь Університету державної фіскальної служби України у програмах Еразмус+ з залученням партнерських закладів вищої освіти Німеччини, а також участь студентів та випускників УДФСУ у Федеральних програмах стажувань у Німецькому Бундестазі. Варто зазначити, що університет уже має двох студенток які подалися на цю програму, а саме Ірина Безус та Марина Белінська.

Крім цього, гості поспілкувалася зі студентами та курсантами УДФСУ, ознайомилися із матеріально-технічною базою Навчально-наукових інститутів та Факультету, а також із освітнім процесом та особливостями навчання в університеті. Приємним сюрпризом стали подарунки, які гості передали до музею університету – уніформу Федеральної митної служби Німеччини.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *