З нагоди Міжнародного дня захисту дітей студентський актив та представники Університету ДФС України відвідали дитячий будинок

З нагоди Міжнародного дня захисту дітей студентський актив та представники Університету ДФС України відвідали дитячий будинок

У перший літній день в Україні, як і у всьому світі, відзначають яскраве і радісне свято – День захисту дітей, покликаний привернути увагу до захисту прав дитини. З нагоди відзначення Міжнародного дня захисту дітей представники Університету державної фіскальної служби України (УДФСУ) відвідали Київський міський будинок дитини ім. Городецького М.М., у селищі міського типу Ворзель. В дитячому закладі перебувають дітки  з ураженнями нервової системи та опорно-рухового апарату від народження й до 4 років. Благодійна акція зініційована студентським активом Навчально-наукового інституту обліку, аналізу та аудиту (ННІ ОАА), з метою збору коштів для вихованців дитячого будинку. Відмітимо, що до збору коштів також долучилися представники компанії «ГОТОВО.Ремонт» Ігор Ковтун та Вадим Касіч.

Студенти разом з доцентом кафедри управлінського обліку, бізнес аналітики та статистики ННІ ОАА УДФСУ Дмитром Пілевичом відвідали будинок маляти, вони поспілкувалися та погралися з дітьми, подарували солодкі подарунки та за проханням директора придбали необхідні речі для потреб дитячого будинку. Учасники поїздки переконані, що найголовніше для дітей, навіть,  не подарунки, а та радість і увага, яку вони отримали.

Дякуємо всім, хто долучився до збору коштів! Бажаємо всім зануритися у свято щастя, усмішок і щирої дитячої радості! Нехай дітки у всьому світі будуть здорові, а ваші родини міцними, надійними і люблячими.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *