Триває реєстрація на підготовчі курси для вступників з тимчасово окупованих територій

Триває реєстрація на підготовчі курси для вступників з тимчасово окупованих територій

В Університеті державної фіскальної служби України (УДФСУ) триває реєстрація на безоплатні підготовчі курси для випускників з тимчасово окупованих територій (ТОТ) Донецької та Луганської областей, ТОТ Автономної Республіки Крим та міста СевастополяПрийом документів здійснюється до 20 червня 2021 року.

Форма реєстрації та детальна інформація про підготовчі курси для випускників з ТОТ в УДФСУ за посиланням: https://www.nusta.edu.ua/p%d1%96dgotovch%d1%96-kursi/

Підготовчі курси УДФСУ дозволяють розширити знання зі шкільної програми, якісно підготуватися до вступу та адаптуватися до нових умов. Навчання з усіх предметів проводиться висококваліфікованими викладачами з багаторічним досвідом. Кожен слухач буде забезпечений комфортним проживанням в гуртожитку університету.

Після складання підсумкових іспитів слухачі отримають свідоцтво про проходження курсів. Відмітимо, що випускники підготовчих курсів мають право не складати зовнішнє незалежне оцінювання (ЗНО), а приймаються на навчання за результатами середньої освіти. Після проходження курсів університет радо чекає на вступників!

Нагадаємо, що з метою інформування  абітурієнтів Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій підготувало детальну інструкцію для осіб, які бажають взяти участь у програмі підготовчих курсів зі стипендіальним забезпеченням.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *