В Університеті державної фіскальної служби України нагородили переможців V Всеукраїнського інтелектуального конкурсу «Податківець майбутнього»

В Університеті державної фіскальної служби України нагородили переможців V Всеукраїнського інтелектуального конкурсу «Податківець майбутнього»

В Університеті державної фіскальної служби України нагородили переможців V Всеукраїнського інтелектуального конкурсу «Податківець майбутнього», який проходив серед учнів випускних класів в рамках Всеукраїнського конкурсу «Податківець майбутнього».

Організовано конкурс відділом профорієнтаційної роботи, практики та сприяння працевлаштуванню Навчально-наукового центру організації освітнього процесу спільно з кафедрою податкової політики Навчально-наукового інституту економіки, оподаткування та митної справи Університету.

Конкурси на податкову тематику в університеті проводять традиційно, з метою формування свідомого ставлення до сплати податків у молоді шкільного віку, а також роз’яснення ролі й значення податків, податкової культури та популяризації податкової грамотності серед майбутнього покоління.

Участь у V Всеукраїнському інтелектуальному конкурсі «Податківець майбутнього» взяли майже 80 абітурієнтів з різних регіонів України. В результаті проведення другого туру було визначено такі призові місця:  1 місце – Олександр Ясентюк, 2 місце – Максим Ясентюк, 3 місце – Ольга Ютовець.

Переможцям вручили грамоти, кубки та заохочувальні подарунки.

Варто зазначити, що в університеті постійно проводять заходи науково-комунікативного спрямування із залученням абітурієнтів, що стає гарною передумовою для подальшого розвитку податкової культури.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *