Фінансові технології – головний фактор змін у світовій економіці!

Фінансові технології – головний фактор змін у світовій економіці!

Сьогодні відбулась зустріч в.о.ректора Університету державної фіскальної служби України Валентини Унинець-Ходаківської з журналістами українського національного інформаційного агентства «Укрінформ».

Під час заходу в.о.ректора Університету ДФС України наголосила на  неминучості цифрової трансформації як реальності сьогодення і розповіла про сучасні тренди в підготовці кваліфікованих кадрів.

На сьогодні важливим у підготовці кваліфікаційних кадрів є активна комунікаційна стратегія і ми пропонуємо залучатися магістрам та фінансистам до освітньої магістерської програми «Фінансові технології» створеної Університетом державної фіскальної служби України спільно з Львівською Політехнікою під патронатом профільного відомства Міністерства фінансів України.

Для Мінфіну важливо, щоб молоді фахівці отримали сучасні знання у сфері фінансів та загалом перспективи для реалізації власного потенціалу. Майбутні випускники зможуть не тільки застосовувати інноваційні підходи у сфері фінансів, банківської справи та страхування, а й матимуть цілий ряд необхідних навичок для роботи у ФінТех сфері.

Реєструйтесь на Всеукраїнський день відкритих дверей, який відбудеться 7 червня о 15.00 год. за посиланням та отримайте ключ до нових можливостей у майбутньому!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *