В Університеті державної фіскальної служби України відбулася зустріч випускників усіх років

В Університеті державної фіскальної служби України відбулася зустріч випускників усіх років

Сьогодні в Університеті державної фіскальної служби України (УДФСУ) відбулася традиційна зустріч випускників усіх років. Цього року вона особлива, адже навчальний заклад святкує свій 100-річний ювілей!

Участь в урочистостях взяли в.о. ректора УДФСУ Валентина Унинець- Ходаківська, члени ректорату, науково-педагогічні працівники та співробітники університету, учасники Центру творчого розвитку та виховання студентів «Сузір’я», ветерани, випускники навчального закладу та поважні гості.

Розпочалася зустріч у сквері ім. Петра Мельника, де вшанували світлу пам’ять усіх тих, хто створював, реформував та примножував традиції навчального закладу.

З вітальним словом до учасників урочистостей звернулися в.о. ректора УДФСУ Валентина Унинець-Ходаківська, Голова Ради ветеранів УДФСУ Олександр Сластьоненко, начальник Управління освіти і науки міста Ірпеня Олег Білорус, співробітник УДФСУ Олександр Кочергін, а також випускники навчального закладу різних років: приватний підприємець Сергій Слободенюк; заступник директора Навчально-наукового інституту права УДФСУ Дарія Вітюк; партнер адвокатського обєднання «LES – правова та економічна безпека» Іван Проданик; психолог Ірпінського державного коледжу економіки та права, чверть фіналіст шоу «Голос країни 2021» Володимир Хоменко; регіональний координатор проєкту світового банку з реформування системи охорони здоров’я України Андрій Чуприна; комерційний директор «Оліс Ойл» Віктор Мікушин; випускник 2013 року Станіслав Зеленін; працівник Вищої ради правосуддя Ірина Кривовносенко та начальник центру надання адміністративних послуг у м. Київ Юлія Шпак.

У своєму виступі в.о. ректора УДФСУ Валентина Унинець-Ходаківська наголосила, що дуже важливо, щоб зв’язок кожного випускника з рідною Альма-матер ніколи не втрачався і закликала продовжувати активну співпрацю випускників та університету вже в новій ролі – викладачів, фахівців та наставників. «Колектив університету націлений на те, щоб ви, дорогі випускники, не втрачали зв’язок із навчальним закладом. Адже саме ви можете оцінити як змінюється університет, як розвивається. Ми переживаємо часи перетворень, оскільки є профільним вищим навчальним Міністерства фінансів України, а це означає, що ті реформи, які відбуваються в наших службах, в самому Міністерстві та в Україні, завжди впливають на нас. Але ми підлаштовуємося під нові формати співпраці, розвиваємося, не стоїмо на місці і покладаємо великі надії на вас! Тому долучайтеся до змін своєї Альма-матер уже в новій ролі – викладачів, фахівців та наставників», – зазначила в.о. ректора.

Крім цього, в.о. ректора Валентина Унинець-Ходаківська побажала великій університетській родині бути завжди щасливими! «Хай цей і наступні дні наповняться радістю зустрічей та нових знайомств. Хай можливості вас надихають, а кожна мрія буде запущена в дію!», – підсумувала вона.

Присутніх вітали святковою програмою учасники Центру творчого розвитку та виховання студентів «Сузір’я», які презентували виступи духового оркестру, ансамблю барабанщиць та вальс, а також музичними композиціями поважних гостей – випускників університету. Зазначимо, що ведучі заходу також наші талановиті випускники – випускник 2004 року Володимир Нечаєв та випускниця 2021 року Марина Скаженник.

Кожен гість університету поринув в приємні спогади, пройшовшись коридорами рідного навчального закладу, відвідавши Музей історії університету та поспілкувавшись з такими рідними серцю друзями, одногрупниками, викладачами та колегами.

Вітаємо випускників усіх років та пишаємося кожним із вас, адже саме ви – наше минуле, сьогодення й майбутнє, наша гордість! Бажаємо подальших успіхів та завжди чекаємо у рідній Альма-матер!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *