Представники Університету ДФС України взяли участь у робочій нараді ЗВО в яких запроваджено підготовчі курси для молоді з тимчасово окупованих територій

Представники Університету ДФС України взяли участь у робочій нараді ЗВО в яких запроваджено підготовчі курси для молоді з тимчасово окупованих територій

8 червня 2021 року відбулася робоча онлайн-нарада Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України (Мінреінтеграції) та закладами вищої освіти (ЗВО), в яких запроваджено підготовчі курси зі стипендіальним забезпеченням для молоді з тимчасово окупованих територій (ТОТ). Мета наради – обговорення питань, пов’язаних з проведенням підготовчих курсів, які потребують додаткового пояснення.

У нараді взяли участь керівництво УДФСУ, заступниця Міністра з питань тимчасово окупованих територій України Інна Драганчук, представники профільного структурного підрозділу Мінреінтеграції та ЗВО в яких запроваджено підготовчі курси для молоді з ТОТ.

Учасники зустрічі обговорили ключові моменти підготовчих курсів для випускників 11 класів, які живуть на території Донецької та Луганської областей, ТОТ Автономної Республіки Крим та міста Севастополя, а також проблемні питання, які виникають у вступників з ТОТ та шляхи їх вирішення. Крім цього, під час наради підіймалися питання про продовження термінів прийому документів та їх онлайн подачу.

Відмітимо, що наразі в УДФСУ триває прийом документів на підготовчі курси для молоді ТОТ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *