До Університету ДФС України завітали представники Міністерства фінансів Королівства Нідерландів та Міністерства фінансів України

До Університету ДФС України завітали представники Міністерства фінансів Королівства Нідерландів та Міністерства фінансів України

Сьогодні в Університеті державної фіскальної служби України (УДФСУ) відбулась зустріч керівництва університету з представниками Міністерства фінансів Королівства Нідерландів та Міністерства фінансів України.

Участь у зустрічі взяли  в.о. ректора УДФСУ Валентина Унинець-Ходаківська, проректор з науково-педагогічної роботи та інфраструктури Оксана Солдатенко, директор Навчально-дослідного інституту фіскальної політики Олег Шевчук, директор Департаменту гармонізації державного внутрішнього фінансового контролю Міністерства фінансів України Ігор Буграк, заступник директора Департаменту гармонізації державного внутрішнього фінансового контролю Міністерства фінансів України Ганна Крівченкова, а також співкоординатор проєкту технічної підтримки для України Національної Академії фінансів та економіки Міністерства фінансів Королівства Нідерландів Руслана Рудніцька та старший аудитор Центральної аудиторської служби Міністерства фінансів Королівства Нідерландів Манфред ван Кестерен.

За словами в.о. ректора УДФСУ Валентини Унинець-Ходаківської університет націлений на розвиток співпраці з іноземними партнерами та провідними установами. «Університет державної фіскальної служби України – це науково-освітній хаб, де ми можемо обмінюватись професійним досвідом в підготовці висококваліфікованих фахівців та надавати нові можливості для кожного охочого. Ми маємо об’єднатися, щоб увібрати кращий практичний досвід вітчизняних та зарубіжних фахівців», – наголосила очільниця закладу вищої освіти і додала «ми відкриті до співпраці! Наша філософія не конкурувати, а співпрацювати!».

У свою чергу старший аудитор Центральної аудиторської служби Міністерства фінансів Королівства Нідерландів Манфред ван Кестерен розповів, що Міністерство фінансів Королівства Нідерланди протягом довгого часу підтримує Міністерство фінансів України, тому ми з радістю будемо співпрацювати з його відомчим закладом вищої освіти. «Ми будемо раді співпрацювати з вашим закладом вищої освіти, а наші практики із задоволенням ділитимуться своїм професійним досвідом, щоб відкрити нові можливості для студентів та співробітників вашого університету»,- зазначив Манфред ван Кестерен.

Директор Департаменту гармонізації державного внутрішнього фінансового контролю Міністерства фінансів України Ігор Буграк висловив вдячність керівництву університету за запрошення та наголосив на важливості створення на базі університету інноваційних освітніх програм спільно з Міністерством.

Відмітимо, що співпраця та обмін досвідом планується за такими напрямами:

– відкриття нової бакалаврської програми «Державний внутрішній фінансовий контроль»;

– підвищення кваліфікації фахівців державного внутрішнього фінансового контролю;

– сприяння налагодженню співпраці з Національною академією фінансів і економіки Міністерства фінансів Королівства Нідерландів.

УДФСУ дякує представникам Міністерств за візит та сподівається на плідну співпрацю і реалізацію намічених планів!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *