Представники Університету ДФС України взяли участь в Олімпійському дні Київщини-2021

Представники Університету ДФС України взяли участь в Олімпійському дні Київщини-2021

Представники Університету державної фіскальної служби України (УДФСУ) взяли участь у спортивно-масовому заході Олімпійський день Київщини-2021, який пройшов в місті Бориспіль Київської області. Цього року він присвячений участі Національної збірної команди України у Іграх ХХХІІ Олімпіади 2020 року в Токіо. На змагання з’їхалися 2 тисячі юних спортсменів майже з усіх територіальних громад Київщини.  Зауважимо, що УДФСУ офіційний партнер заходу.

Участь у спортивному заході взяли директор Навчально-наукового інституту спеціальної фізичної і бойової підготовки та реабілітації УДФСУ, голова відділення Національного олімпійського комітету (НОК) України в Київській області Ігор Малинський, начальник центру студентського спорту УДФСУ Вадим Гаєвий та начальник відділу підготовки водіїв УДФСУ Сергій Філоненко.

На урочистостях із нагоди відкриття спортивного заходу були присутні голова Київської обласної державної адміністрації Василь Володін, заступник міністра молоді та спорту України Ніні Уманець, Бориспільский міський голова Володимир Борисенко, начальник управління молоді та спорту Сергій Кода, а також члени виконкому Відділення НОК України в Київській області та відділу молоді та спорту Бориспільської міської ради.

Після урочистої частини розпочалися змагання згідно програми Олімпійського дня, де близько 2000 учасників змагалися в таких видах спорту: легка атлетика, шахи, гирьовий спорт, дартс, кидання ваги на дальність, перетягування канату, стрітбол, воркаут, інвалідний спорт — спортивні змагання серед спортсменів із обмеженими можливостями та малюнок на асфальті.

По завершенню заходу всі учасники були нагороджені медалями, кубками та цінними подарунками від НОК України, а організатори, які доклали максимум зусиль для проведення змагань, були відзначені подяками НОК України та Відділення НОК України в Київській області.

Відмітимо, що Олімпійський день відзначається по всьому світу. Наш університет завжди підтримує такі заходи, а спортивна команда УДФСУ пропагандує здоровий спосіб життя! Запрошуємо стати частиною спортивної родини УДФСУ. За детальною інформацією, щодо умов вступу звертайтеся до Приймальної комісії УДФСУ за номерами телефону: 0459760365, 04597 56695, 0686193131.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *