В Університеті ДФС України відбулося онлайн-засідання Вченої ради

В Університеті ДФС України відбулося онлайн-засідання Вченої ради

В Університеті державної фіскальної служби України (далі – Університет) відбулося позачергове онлайн-засідання Вченої ради на розгляд якої було винесено низку ключових питань, зокрема:

  1. Про ліквідацію відокремлених структурних підрозділів: Житомирської філії, Вінницького навчально-наукового інституту, Кам′янець-Подільського навчально-наукового інституту, Сторожинецького навчально-наукового інституту та анулювання ліцензій на них і внесення змін до структури Університету.
  2. Про переведення здобувачів вищої освіти з Житомирській філії; Вінницького навчально-наукового інституту, Кам′янець-Подільського навчально-наукового інституту, Сторожинецького навчально-наукового інституту до Університету.
  3. Про скасування набору здобувачів вищої освіти в Житомирській філії; Вінницькому навчально-науковому інституті, Кам′янець-Подільському навчально-науковому інституті, Сторожинецькому навчально-науковому інституті Університету.
  4. Про припинення діяльності навчально-консультаційних пунктів: Львівського, Слов’янського, Конотопського, Одеського, Харківського, Херсонського, Луцького, Хмельницького.
  5. Про затвердження Положення про Ради роботодавців Університету.
  6. Про затвердження Положення про Літні школи Університету.
  7. Про призначення іменних академічних стипендій за результатами літньої заліково-екзаменаційної сесії в 2020–2021 н.р.

Участь у засіданні взяли члени Вченої ради Університету та запрошені.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *