В.о. ректора Університету ДФС України Валентина Унинець-Ходаківська взяла участь в урочистостях з нагоди випусків Ірпінського державного коледжу економіки та права

В.о. ректора Університету ДФС України Валентина Унинець-Ходаківська взяла участь в урочистостях з нагоди випусків Ірпінського державного коледжу економіки та права

Сьогодні в.о. ректора Університету державної фіскальної служби України (УДФСУ) Валентина Унинець-Ходаківська взяла участь в урочистостях з нагоди випусків студентів Ірпінського державного колежу економіки та права (ІДКЕП).

В.о. ректора привітала випускників ІДКЕП та їх батьків з важливою подією в їхньому житті та побажала не зупинятися на досягнутому, ставити нові цілі, мріяти та втілювати свої мрії в життя. «Шановні випускники, батьки та гості, щиро вітаю вас із радісним святом! Сьогодні випускники роблять новий старт, адже отримують свій перший диплом, який є путівкою у майбутнє. Це великий успіх і я хочу, щоб ваші здобутки й надалі тільки примножувалися. Робіть чергові кроки – маленькі, але такі важливі! Мрійте і здійснюйте свої мрії! Робіть власний вибір, а ми, як провідний заклад вищої освіти, надамо вам можливості для такого вибору», – зазначила в.о. ректора і додала, що «Університет державної фіскальної служби України є відомчим навчальним закладом Міністерства фінансів України і найголовніший вектор для нас – це працевлаштування та успішна кар’єра наших випускників.  Тому запрошуємо вас зробити наступний крок в освітній сфері та обрати наш університет, який має широкий вибір спеціальностей і все необхідне для навчання, творчості та розвитку. Нехай ці можливості вас надихають і роблять вас успішними, щоб ваші батьки та викладачі й надалі пишалися вами».

Після привітань від керівництва та гостей відбулося вручення дипломів і подяк випускникам, а також творчі виступи та музичні вітання.

Загалом дипломи молодшого спеціаліста отримали випускники економічної та юридичної спеціальностей ІДКЕП. Відмітимо, що дипломи з відзнаками студентам вручила в.о. ректора УДФСУ Валентина Унинець-Ходаківська.

Вітаємо випускників! Бажаємо успіхів, здійснення усіх задумів та планів і чекаємо кожного з вас у великій родині УДФСУ!

Більше фото за посиланням: https://drive.google.com/drive/folders/18XmvEE5Wgy1mctWCa05FusJ8vWusWXpP

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *