В Університеті ДФС України відбувся випуск бакалаврів Навчально-наукового інституту економіки, оподаткування та митної справи

В Університеті ДФС України відбувся випуск бакалаврів Навчально-наукового інституту економіки, оподаткування та митної справи

Сьогодні в Університеті державної фіскальної служби України (УДФСУ) відбулися урочистості з нагоди вручення дипломів випускникам-бакалаврам 2021 року Навчально-наукового інституту економіки, оподаткування та митної справи (ННІ ЕОМС).

Участь в урочистостях взяли адміністрація закладу вищої освіти та професорсько-викладацький склад ННІ ЕОМС на чолі з в.о. директора інституту Сергієм Шевчуком, а також почесні гості, серед яких: український дипломат, Надзвичайний і Повноважний Посол України в Республіці Хорватії, Боснії на Герцеговини (2010-2017 років) Олександр Левченко, заступник голови Ради Федерації роботодавців України, Голова митної служби України (2009-2010 років) Анатолій Макаренко, заступник начальника Головного управління Державної податкової служби України міста Києва Вадим Дідок, заступник начальника факультету з навчально-методичної роботи Київського факультету Національної академії Національної гвардії України Олександр Комісаров, партнер ТОВ «Кроу Україна» та сертифікований аудитор Юрій Циганок, який протягом 6 років очолював Центр податкової та бухгалтерської експертизи «Ліга закон».

Гості свята побажали багато теплих слів та вітань випускникам університету, після чого відбулося урочисте вручення дипломів. Цього року ННІ ЕОМС УДФСУ дав путівку у професійне життя 140 випускникам.

Після офіційної частини гостей вітали музичними виступами та святковою програмою. Приємним подарунком для всіх присутніх стали пісенні вітання випускників і студентів університету. Також, учасники Центру творчого розвитку та виховання студентів «Сузір’я» привітали бакалаврів святковим вальсом. Випускники запрошували до танцю один одного, батьків, викладачів та керівництво УДФСУ.

Крім цього, протоієрей церкви Святого Миколая Отець Василь Мандзюк благословив усіх бажаючих святою водою.

Завершилося свято дружнім виконанням Гімну УДФСУ.

Вітаємо вас, дорогі випускники! Бажаємо нових звершень та перемог! І з нетерпінням чекаємо в магістратурі та просто в гості!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *