Відбувся випуск бакалаврів Факультету підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників податкової міліції

Відбувся випуск бакалаврів Факультету підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників податкової міліції

В Університеті державної фіскальної служби України (УДФСУ) відбулися урочистості з нагоди випуску бакалаврів Факультету підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників податкової міліції (Факультет).

Участь в заході взяли Голова Державної фіскальної служби України Вадим Мельник, в.о. ректора УДФСУ Валентина Унинець-Ходаківська, перший проректор з навчально-методичної та виховної роботи Антон Монаєнко, проректор з підготовки кадрів податкової міліції – начальник Факультету Василь Чмелюк, начальник Факультету податкової міліції 2007-2008 років Йонас Андруліс, начальник управління поліції охорони Київської області Володимир Кравець, науково-педагогічний та офіцерський склад Факультету, а також почесні гості, батьки та друзі наших випускників.

Голова Державної фіскальної служби України Вадим Мельник привітав випускників з важливою подією у їхньому житті та наголосив, що основне завдання кожного з них – це забезпечення економічної безпеки держави. «Дорогі випускники, сьогодні саме на вас покладається обов’язок забезпечувати економічну безпеку країни, ваше завдання стояти на її сторожі, адже саме на економіці базується все! Не забувайте, ми робимо дуже велику справу і доводимо, що діяльність податкової міліції є результативною. Ми продовжуємо працювати не зважаючи на реорганізацію та ліквідацію», – зазначив він і додав «бажаю вам гідно йти по життю і прошу вас з честю представляти органи, які забезпечують економічну безпеку держави. В свою чергу, як керівник Державної фіскальної служби, я докладу максимум зусиль, щоб ви були при справі, адже кожен з вас – важливий і гідний найкращого. Вітаю вас, в добру путь!».

В.о. ректора УДФСУ Валентина Унинець-Ходаківська зазначила, що наш університет та його структурні підрозділи перебувають в постійному потоці змін, оскільки усе життя – це зміни та невпинний рух вперед, і наголосила, щоб наші випускники не зупинялися на досягнутому, робили правильний вибір і змінювалися на краще. «Професії можуть змінюватися, але кожен з випускників назавжди залишиться офіцером і буде служити на благо своєї країни. Життя – це зміни, тому не зупиняйтеся на досягнутому! Нехай можливості вас надихають, будьте успішними, а ми будемо радіти і пишатися вами завжди!», – відмітила в.о. ректора Валентина Унинець-Ходаківська.

У свою чергу проректор з питань підготовки кадрів податкової міліції – начальник Факультету Василь Чмелюк, звертаючись до випускників, наголосив, що всі вони є частиною однієї великої родини офіцерів і закликав з гідністю нести це звання по життю! «Дорогі випускники, я хочу, щоб ви з гідністю та з честю пішли на місця виконувати поставлені завдання, показали відмінний рівень знань, вмінь та самодисципліни й продовжили славетні традиції Факультету податкової міліції», – зазначив він та додав, що «випускники Факультету то велика сила та підтримка! І не зважаючи на те, яку назву надалі матиме наш підрозділ, знайте, що ви частина однієї великої родини офіцерів, які захищають Україну на різних рубежах».

Також до вітань долучилися почесні гості заходу, які привітали випускників, висловили щирі побажання успіхів та щасливої долі!

Після цього відбулося урочисте вручення дипломів та покладання побажань з мріями і планами  на майбутнє до капсули часу. Також, під час заходу колектив Факультету та випускників нагородили відзнаками за зразкове виконання службових обов’язків і виявлену при цьому ініціативу та наполегливість.

Закінчився випуск святковим вальсом від вихованців Центру творчого розвитку та виховання студентів «Сузір’я», до якого долучилися усі бажаючі, а також традиційним урочистим маршем.

Вітаємо випускників!  Бажаємо успіхів, здійснення усіх задумів та планів! Ви – наше минуле, сьогодення й майбутнє, наша гордість! Бажаємо подальших успіхів та завжди чекаємо у рідній Альма-матер!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *