В Університеті ДФС України триває Літня школа з іноземних мов «Enjoy studying!»

В Університеті ДФС України триває Літня школа з іноземних мов «Enjoy studying!»

Останнього червневого дня в рамках Літньої школи з іноземних мов відбулося засідання Євроклубу на тему «Звичаї і традиції країн Європи».

Учасники клубу ознайомились з історією, культурою, звичаями країн Європейського Союзу. Євроклубівці уявили себе в ролі представників різних країн Європи, презентуючи звичаї та традиції. Слухачі були переповнені почуттям європейської єдності через розширення знань про культуру Європи та покращили комунікативні навички спілкування англійською мовою. В рамках заходу були проведені цікаві конкурси та вікторини.

Поезія… Чи потрібна нам у житті ця річ? На ці запитання сьогодні шукали відповідь учасники літературної прогулянки «Poems for Soul».  Майбутні філологи поринули в середовище спеціального літературно-творчого спілкування. Учасники заходу слухали та декламували мовою оригіналу улюблені вірші відомих поетів Великої Британії та робили свій власний літературний переклад.  Молодь подарувала неповторний світ поетичної сповіді, що вчить тонко сприймати красу, осмислювати навколишню дійсність.

Зустріч учасників Літньої школи з носієм мови Отуоньє Джой Чідінма в рамках віртуальної подорожі містами Європи була надзвичайно захоплюючою та викликала жвавий інтерес до активного спілкування англійською. Тренер вдало використовувала рольові ігри та організовувала вирішення комунікативних завдань в рамках соціокультурного підходу, котрий передбачає тісну взаємодію мови і культури її носіїв.

Учасники літньої школи отримали море позитиву від проведених заходів, підтвердженням чого є думка студентки групи ФЛБ 20-1 Дарини Пархоменко: «Сьогодні мені надзвичайно сподобалося бути присутньою в Літній школі «Enjoy studying», адже було багато цікавої інформації про різні країни, якої я раніше не знала. Також була неймовірна атмосфера під час спілкування з носієм мови».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *