В Університеті ДФС України вручили сертифікати учасникам Літньої школи з іноземних мов «Enjoy studying»

В Університеті ДФС України вручили сертифікати учасникам Літньої школи з іноземних мов «Enjoy studying»

У п’ятницю, 2 липня, пройшла церемонія вручення сертифікатів слухачам Літньої школи з іноземних мов «Enjoy studying» Університету державної фіскальної служби України. Завідуюча кафедрою сучасних європейських мов  Людмила Онучак звернулась зі словами вдячності  та настанови до присутніх: «Ви надзвичайно креативні, розумні й талановиті. Ваша любов – це мови, і ми намагалися підсилити цю любов низкою інтерактивних заходів, які проводили наші надзвичайно фахові тренери». Людмила Онучак запросила абітурієнтів вступати на навчання до Університету, зокрема на спеціальність 035 «Філологія».

Захід пройшов у неформальній та затишній атмосфері, тому учасники поділилися своїми враженнями про навчання у Літній школі: «Це новий досвід, всі тренери були дуже привітними та професійними. У мене з’явилося багато нових знайомств. Тепер мій вибір – філологія», – сказала Ліза Губенко, учениця 10 класу СЗОШ №50 м. Києва.

Кафедра сучасних європейських мов на чолі з директором Навчально-наукового інституту гуманітарних наук Євгеном Сулімою завжди відкриті до співпраці та з нетерпінням чекають на наступні зустрічі.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *