В Університеті ДФС України відбулося засідання ректорату

В Університеті ДФС України відбулося засідання ректорату

Сьогодні в Університеті державної фіскальної служби України (УДФСУ) відбулося чергове засідання ректорату під головуванням в.о. ректора УДФСУ Валентини Унинець-Ходаківської. Участь у ньому взяли проректори, директори Навчально-наукових інститутів, завідувачі кафедр, керівники структурних підрозділів університету та інші запрошені.

На порядку денному було обговорено низку важливих питань життєдіяльності університету та його структурних підрозділів, зокрема:

  • Звіт про кадрову роботу за 2020-2021 навчальний рік та аналіз якісного складу науково-педагогічних працівників представила начальник відділу кадрів Наталія Панасюк.
  • Про стан вакцинації працівників Університету; утворення робочої групи з підготовки проекту Стратегії розвитку Державного податкового університету на 2022-2027 роки; проведення стратегічної сесії 15-16 липня 2021 року; про нормативне забезпечення діяльності студентського самоврядування та співпрацю з Міністерством освіти і науки України, а також фінансування студентського самоврядування; порядок здобуття освіти в Університеті за дуальною формою навчання та про висування претендентів до складу Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти доповів перший проректор з навчально-методичної та виховної роботи Антон Монаєнко.
  • Про стан підготовки іноземців та осіб без громадянства в Університеті у 2020-2021 навчальному році та про створення робочої групи з формування показників для включення Університету до рейтингу UI GreenMetric World University Rankings прозвітував проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та інвестицій Віктор Тринчук.
  • Про оновлення стендів біля входу в центральний корпус поінформувала начальник видавничо-поліграфічного центру Діна Салахова.
  • Про результати проведення внутрішнього аудиту у гуртожитках Університету доповіла начальник відділу внутрішнього аудиту Алла Неліпа.

Крім цього, учасники засідання розглянули поточні питання, які стосуються діяльності закладу вищої освіти та окреслили подальші кроки роботи з метою удосконалення кожного з напрямів.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *