Представники Університету ДФС України долучилися до 28-го Pitch Day від Ukrainian Startup Fund

Представники Університету ДФС України долучилися до 28-го Pitch Day від Ukrainian Startup Fund

Професор кафедри економіки підприємства Університету державної фіскальної служби України Вікторія Гурочкіна та студенти університету Діана Грицун і Маша Луцько взяли участь в екскурсії від Українського фонду стартапів (Ukrainian Startup Fund) на 28-му Pitch Day – відборі стартапів для державного фінансування, які отримали високі оцінки від експертів. Захід проходив на території інноваційного парку в UNIT.City, де були представлені новітні проєкти українських стартаперів.

Здобувачі вищої освіти спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» мали можливість спостерігати за пітчінгом спартаперів, їх успіхом та зарядитись шаленим драйвом для подальшої реалізації власних ідей та розробок.

Місія сучасного викладача – надихати та запалювати. Наші науково-педагогічні працівники це вміють! Переконані, що зі стартапу – бізнес тільки починається.  І такі екскурсії – це шлях до втілення власних креативних ідей нашими студентами.

Довідково: Український фонд стартапів є державним фондом, започаткованим за ініціативою Кабінету Міністрів України. Місія фонду – сприяти створенню та розвитку технологічних стартапів на ранніх стадіях (pre-seed та seed), з метою підвищення їх глобальної конкурентоспроможності. Процес відбору стартапів для надання грантів відбувається на конкурсній основі: компанії оцінюються та обираються радою незалежних інвестиційних експертів. 

Фонд постійно приймає та оцінює заявки від українських стартапів. Pitch Days – регулярні заходи від Українського фонду стартапів, які заохочують інноваційні компанії та окремих спеціалістів, розробників отримати кошти на реалізацію своїх ідей.

Фонд також надає можливість перспективним стартапам отримати гранти для проходження навчальних програм відомих українських та міжнародних акселераторів. Грантова акселераційна програма Фонду має на меті збільшити кількість успішних стартапів, підвищити їх кваліфікацію та вдосконалити навички, які стосуються розвитку бізнесу і не тільки.

UNIT.City – перший інноваційний парк в Україні. Місце, де створюється екосистема та інфраструктура для розвитку бізнесу в сфері високих технологій та креативних індустрій. Тут концентрація компаній, стартапів, студентів, фахівців та дослідницьких лабораторій створює умови для того, щоб бізнеси в межах парку зростали швидше, ніж поза ним.

iHUB є одним з провідних українських технологічних хабів, який поєднує сучасний коворкінг, кращі акселераційні програми, створює з нуля івенти будь-якої складності, а також розвиває низку свої стартапів.

За матеріалами Українського фонду стартапів: https://usf.com.ua/ukrainskij-fond-startapiv-provede-28-ij-pitch-day/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *