В Університеті державної фіскальної служби України триває вступна кампанія 2021

В Університеті державної фіскальної служби України триває вступна кампанія 2021

14 липня Приймальна комісія університету розпочала прийом заяв та документів від вступників для здобуття освітнього ступеня бакалавра, а вже сьогодні електронні заяви та документи за допомогою електронного кабінету вступника можуть подавати й вступники на магістратуру.

У перший день подачі електронних документів до університету надійшло 814 заяв. Щодня на території університету можна бачити абітурієнтів та їх батьків, які приходять до УДФСУ, щоб отримати консультації щодо цьогорічного вступу, розібратися в новаціях подачі електронних документів та отримати професійні поради. І це добрий знак. Адже більшість із тих, що приходять, вже чітко визначились в якому виші вони хочуть навчатися і за якою спеціальністю. Впевнені, вони зробили правильний вибір!

Саме з метою допомоги вступникам в УДФСУ функціонує Консультаційний центр для надання допомоги вступникам, який знаходиться за адресою: м. Ірпінь, вул. Університетська, 31, Корпус С, кабінет 283. Тут фахівці університету допоможуть вступникам створити безпосередньо електронний кабінет, внести заяву в електронній формі, завантажити додатки до документа про освіту чи отримати інші підказки.

Консультаційний центр з питань прийому на навчання (відділ профорієнтації, практики та сприяння працевлаштуванню): тел. 068/073 619-3131, e-mail – 03.06@nusta.edu.ua

Приймальна комісія: тел. (04597) 60-353, e-mail – pr.usfsu@nusta.edu.ua

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *