Відбувся перший випуск бакалаврів-спортсменів Університету ДФС України

Відбувся перший випуск бакалаврів-спортсменів Університету ДФС України

Сьогодні в Університеті державної фіскальної служби України (УДФСУ) відбулося урочисте вручення дипломів бакалаврам Навчально-наукового інституту спеціальної фізичної і бойової підготовки та реабілітації (ННІ СФБПР).

Участь у заході взяли: в.о. ректора Валентина Унинець-Ходаківська, в.о. проректора з наукової роботи Світлана Заєць, члени ректорату, викладачі ННІ СФБПР на чолі з директором Ігорем Малинським, а також батьки та друзі випускників.

Традиційно, церемонія випуску розпочалася виконанням Державного Гімну України, після чого випускників привітала в.о. ректора.

У вітальному слові Валентина Унинець-Ходаківська сказала про те, що життя – це своєрідний спорт, який потребує від кожного багато дуже різнопланових знань і навичок. Спортсмени часто називають шість складових на шляху до перемоги – це стійкість, швидкість, сила, майстерність, воля і віра. І так, це справді працює! Валентина Павлівна нагадала про особливу спортивну історію життя великого давньогрецького філософа й олімпійського чемпіона Платона. Він відомий всьому світу як знаменитий філософ, його праці заклали основи багатьох гуманітарних наук. Проте Платон розумів і важливість фізичного розвитку і фізичної сили. Та й Платоном був названий за хорошу фізичну форму, за надзвичайно широкі плечі, подібні до плато. Він був дворазовим чемпіоном олімпійських ігор з панкратіону (суміш боксу і боротьби). Філософ і атлет, відмінне поєднання! Крім цього, в.о. ректора Валентина Унинець-Ходаківська побажала випускникам постійно тренувати м’язи не тільки фізичні, а й інтелектуальні, бути активними, постійно працювати над собою, збільшувати навантаження. Адже, якщо сьогодні зробите стільки, скільки зможете, то завтра зможете ще більше. Вона щиро привітала випускників-спортсменів і побажала їм бути завжди у формі – і духом і тілом.

До вітальних слів також долучилися в.о. проректора з наукової роботи Світлана Заєць та директор інституту ННІ СФБПР Ігор Малинський, які побажали терпіння, наснаги, успіхів і здоров’я, а також постійно вдосконалювалися та розвиватися й прагнути завжди до кращого.

Після цього відбулося урочисте вручення дипломів цьогорічним випускникам. Дипломи бакалавра отримали 28 студентів, які успішно завершили навчання.

Крім цього, під час урочистостей випускники подякували керівництву інституту, викладачам і батькам за знання та підтримку, яку вони відчували упродовж всього навчання.

Завершився випуск традиційним виконанням Гімну УДФСУ та спільними фото.

Вітаємо випускників! Бажаємо нових перемог, рухатися тільки вперед, а також втілити у життя найсміливіші плани та найзаповітніші мрії! Нехай УДФСУ завжди залишається у ваших серцях, як найкраща та найрідніша Альма-матер! До зустрічі в магістратурі!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *