Представники Начально-наукового інституту права Університету ДФС України – стипендіати Ірпінського міського голови

Представники Начально-наукового інституту права Університету ДФС України – стипендіати Ірпінського міського голови

Представники Навчально-наукового інституту права Університету державної фіскальної служби України стали переможцями конкурсу на отримання стипендії Ірпінського міського голови. Імена стипендіатів, яких щорічно обирають з числа активних та талановитих представників громади, було оголошено сьогодні під час дванадцятої сесії Ірпінської міської ради.

Доцент кафедри кримінального права та кримінології ННІ права УДФСУ Олеся Бодунова стала переможницею у номінації «Молодий вчений». В свою чергу, в номінації «Громадський діяч» відзначено випускницю ННІ права УДФСУ, головного спеціаліста Управління інфраструктурного розвитку, інвестицій та ЖКГ Ірпінської міської ради Юлію Розпаченюк.

Зазначимо, що стипендію Ірпінського міського голови було започатковано сім років тому. Кожного року активну і талановиту молодь відзначають у чотирьох номінаціях: «Культурно-мистецький діяч», «Молодий вчений», «Спортсмен року» і «Громадський діяч». Представники університету та наші випускники неодноразово ставали переможцями в різних номінаціях конкурсу.

Вітаємо стипендіатів, бажаємо подальших успіхів та нових досягнень! Нехай і подальша ваша діяльність буде завжди корисною та високо оціненою!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *