В Університеті ДФС України відбулося чергове засідання ректорату

В Університеті ДФС України відбулося чергове засідання ректорату

Сьогодні в Університеті державної фіскальної служби України (УДФСУ) відбулося чергове засідання ректорату, у якому взяли участь в.о. ректора УДФСУ Валентина Унинець-Ходаківська, проректори, директори Навчально-наукових інститутів, керівники структурних підрозділів та інші члени ректорату.

Відкрила засідання в.о. ректора УДФСУ Валентина Унинець-Ходаківська і традиційно привітала науково-педагогічних працівників та співробітників, які відзначають свої ювілеї. Після цього в.о. ректора ознайомила присутніх з порядком денним засідання, на якому присутні розглянули поточні завдання та проєкти, що стосуються діяльності закладу вищої освіти та окреслили подальші кроки роботи з метою удосконалення кожного з напрямів.

Під час засідання обговорили низку ключових та важливих питань, зокрема, про впровадження засобів інформаційно-технічної підтримки діяльності ректорату, Навчально-наукових інститутів, Факультету підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників податкової міліції, кафедр та інших структурних підрозділів УДФСУ.

Крім цього, учасники ректорату розглянули інші питання діяльності закладу вищої освіти. Наприкінці підсумували роботу, на основі розглянутих питань ухвалили відповідні рішення та окреслили пріоритетні завдання для подальшої роботи.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *