Університет ДФС України та Київська Спеціалізована школа №210 налагоджують співпрацю

Університет ДФС України та Київська Спеціалізована школа №210 налагоджують співпрацю

В Університеті державної фіскальної служби України (далі Університет) відбулася зустріч в.о. ректора Валентини Унинець-Ходаківської з директором Спеціалізованої школи №210 Оболонського району міста Києва Дмитром Ламзою. Також, участь у зустрічі взяли проректор з науково-педагогічної роботи та інфраструктури Оксана Солдатенко, помічник ректора Юлія Мороз, представник виховного відділу Тамара Маркелова та провідний фахівець кафедри аудиту та економічного аналізу Ольга Петровська.

Під час зустрічі учасники обговорили пріоритетні напрямки співпраці, підготовки та розвитку школярів 9 – 11 класів для майбутнього вступу до Університету, акцентувавши увагу саме на юридичному напрямі навчання. Передбачається, що учні матимуть змогу відвідувати лекції в Університеті, тим самим отримувати необхідні знання та практичні кейси. Крім цього, планується залучення школярів до різнопланових заходів, що відбуватимуться в Університеті. Така можливість дасть змогу розвиватися та отримувати якісні знання, щоб в майбутньому стати тими професіоналами, які будуть писати історію нашої держави.

Університет висловлює вдячність Спеціалізованій школі № 210 Оболонського району м. Києва за довіру і сподівається на плідну співпрацю в майбутньому.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *