Зустріч заступниці Міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України та народного депутата України зі слухачами підготовчих курсів Податкового університету

Зустріч заступниці Міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України та народного депутата України зі слухачами підготовчих курсів Податкового університету

4 серпня у рамках проєкту Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України у рамках «Освіта в Україні – твій шанс на краще майбутнє» Університет державної фіскальної служби України відвідали: заступниця міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Інна Драганчук, народний депутат України Роман Грищук, куратор проєкту від міністерства Владислав Закаблук. В.о. ректора Валентина Унинець-Ходаківська зустріла гостей та розповіла про умови, які створені слухачам курсів для успішного навчання та проживання.

«Юні першопрохідці» –  саме так за душевною бесідою Інна Драганчук назвала майбутніх юристів, журналістів, фінансистів та програмістів Податкового університету. На зустрічі, що відбулася напередодні 30-річчя Незалежності України, крім серйозних політично-освітніх проблем, обговорювалася і внутрішня політика та співпраця міністерства з університетом. Роман Грищук високо оцінив роботу в.о. ректора навчального закладу Валентини Унинець-Ходаківської і науково-педагогічного колективу щодо уважного та чуттєвого ставлення до слухачів, а також зазначив що, в університеті гарно розвинута матеріально-технічна база для проведення освітнього процесу.

Діти, в свою чергу, поділилися враженнями та думками, щодо навчання  за підсумком першого місяця підготовчих курсів. Зокрема, їх вразила екскурсія до незалежної радіостанції «Громадське радіо» та знайомство з журналістом, одним із його засновників, Андрієм Куликовим. Прогулянка сучасним, але водночас з багатою історією, містом Ірпінь разом з журналісткою Тамарою Маркеловою, яка  надихнула молодь на літературні читання. Програма в серпні буде також насиченою. Слухачі зможуть зануритися в історію і архітектуру Києва, відвідають парламентську бібліотеку та Печерську лавру.

Фінансова гра «Життєвий капітал» та здобуття навичок ведення особистого бюджету, формування фінансового плану, інвестування, створення пасивного доходу та прийняття фінансових рішень за алгоритмом, ведення переговорів чекають наших майбутніх студентів в серпні. А також один з масштабніших молодіжних заходів – Національний студентський форум, присвячений саме 30 річниці Незалежності України, який буде проводитися  20 та 21 серпня в м. Ірпінь на базі нашого університету.

Діти обмінялися контактами і залюбки сфотографувалися з гостями, чекаючи на наступні зустрічі.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *