Відбулося засідання ректорату Університету ДФС України

Відбулося засідання ректорату Університету ДФС України

Сьогодні в Університеті державної фіскальної служби України (УДФСУ) відбулося засідання ректорату під головуванням в.о. ректора УДФСУ Валентини Унинець-Ходаківської. Засідання відбулося за участі проректорів, директорів Навчально-наукових інститутів, керівників структурних підрозділів та інших членів ректорату.

Учасники засідання обговорили низку важливих питань діяльності університету та його структурних підрозділів. Зокрема, про проміжні результати діяльності Науково-дослідного інституту фіскальної політики, про стан організації роботи із запобігання корупційним та пов’язаним з корупцією правопорушенням, підвищення ефективності запобігання та протидії вказаній категорії порушень, про організацію поселення в гуртожитках Університету на 2021/2022 н.р., а також про організацію освітнього процесу в Університеті на перший семестр 2021/2022 н.р.

Також присутні розглянули інші питання діяльності закладу вищої освіти та окреслили подальші кроки роботи з метою удосконалення кожного з напрямів. Крім цього, на засіданні ректорату привітали науково-педагогічних працівників та співробітників, які відзначають свої ювілеї.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *