Відбулася зустріч першокурсників Навчально-наукового інституту економіки, оподаткування та митної справи Університету ДФС України з керівництвом інституту

Відбулася зустріч першокурсників Навчально-наукового інституту економіки, оподаткування та митної справи Університету ДФС України з керівництвом інституту

Сьогодні відбулася зустріч студентів-першокурсників Навчально-наукового інституту економіки, оподаткування та митної справи (ННІ ЕОМС) Університету державної фіскальної служби України з адміністрацією інституту. Захід відбувся з метою ознайомити студентів з діяльністю ННІ ЕОМС та університетом в цілому.

Відкриваючи захід в.о. директора ННІ ЕОМС Сергій Шевчук привітав студентів з отриманням нового статусу та початком нового етапу у їх житті, а також запевнив усіх присутніх у правильності свого вибору. Він представив першокурсникам керівний склад інституту, заступників та кураторів груп.

Крім цього, в.о. директора ННІ ЕОМС зазначив, що престижність нашого закладу вищої освіти підтверджена визнанням провідних рейтингів. Наші студенти є переможцями олімпіад, конкурсів та змагань, а наші випускники мають значні конкурентні переваги на ринку праці й займають високі посади, що підтверджується їх високою кваліфікацією і попитом серед працедавців.

Під час зустрічі присутніх ознайомили з діяльністю інституту, особливостями освітнього процесу,  розкладом занять, науковими гуртками та можливостями реалізувати свій творчий потенціал. Першокурсникам розповіли про студентське дозвілля, поселення в гуртожиток та студентське самоврядування.

Після цього першокурсники відправилися на зустрічі з кураторами, де більш детально ввели в курс справ та ознайомили з важливою інформацією, яка необхідна для успішного та якісного навчання.

Вітаємо першокурсників з початком нового яскравого студентського життя та бажаємо цікавих подій! Раді, що ви обрали нас і відтепер – частина великої родини Університету державної фіскальної служби України!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *