Зустріч батьків та студентів Навчально-наукового інституту гуманітарних наук з адміністрацією та викладачами університету

Зустріч батьків та студентів Навчально-наукового інституту гуманітарних наук з адміністрацією та викладачами університету

Сьогодні в Університеті державної фіскальної служби України відбулася зустріч батьків та студентів Навчально-наукового інституту гуманітарних наук з адміністрацією та викладачами навчального закладу.

Мета зустрічі – знайомство з університетом, представниками адміністрації та викладачами, а також налагодження комунікацій один з одним.

Зазначимо, що в Університеті державної фіскальної служби України такі зустрічі є невід’ємною частиною студентського життя.

Представники кафедри філософії та політології, кафедри журналістики, української словесності та культури, кафедри сучасних європейських мов та кафедри психології та соціології привітали усіх присутніх у великій студентській родині УДФСУ, побажали гарного навчального року та успіхів.

Також, студентам та батькам розповіли про особливості навчального процесу, познайомили з завідувачами кафедр та відповіли на актуальні для них запитання.

Після зустрічі батькам та студентам провели екскурсію університетом та познайомили з інфраструктурою навчального закладу.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *