Зустріч батьків та студентів Навчально-наукового інституту права з адміністрацією університету

Зустріч батьків та студентів Навчально-наукового інституту права з адміністрацією університету

Сьогодні в Університеті державної фіскальної служби України, після святкових урочистостей з нагоди Дня знань, відбулася зустріч батьків та студентів Навчально-наукового інституту права з адміністрацією та викладачами навчального закладу.

Розпочав зустріч директор Навчально-наукового інституту права Василь Топчій, який привітав усіх присутніх в дружній родині університету та розповів про можливості, які отримають студенти, навчаючись в інституті, зокрема, про Навчально- практичну лабораторію «Юридична клініка», яка входить в десятку кращих юридичних клінік України.  Особливу увагу він приділив традиціям інституту, а саме: Дню юриста, під час якого відбувається урочиста посвята у студенти. Також, Василь Топчій наголосив на тому, що випускники інституту успішні та затребувані на ринку праці. А яскравим прикладом є діючий Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков – випускник 2011 року.

Також, студентам та батькам представили заступників директора інституту, завідувачів кафедр та студентських лідерів, які детально розповіли про освітній процес, варіанти стажування під час навчання та запросили активно долучатися до студентського самоврядування.

Завершуючи захід, студенти старшокурсники разом з першокурсниками та усіма присутніми виконали Гімн Навчально-наукового інституту права.

Щасливого та успішного навчального року, дорогі наші першокурсники!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *