Олімпійський тиждень спорту в Податковому університеті

Олімпійський тиждень спорту в Податковому університеті

Сьогодні в Університеті державної фіскальної служби України стартує Олімпійський тиждень спорту. Ранок почався енергійно та драйвово – з бадьорої ранкової руханки.

На парковій площі було людно, адже активні студенти університету та Ірпінського державного коледжу економіки та права, а також керівництво і науково-педагогічні працівники розпочали новий тиждень по-спортивному.

Захід розпочався з урочистого виконання Гімну України та промови в.о. ректора університету Валентини Унинець-Ходаківської, яка привітала усіх присутніх та зазначила, що спорт в університеті всі роки був у пріоритеті. «Серед наших студентів-спортсменів – чемпіони, призери та учасники Олімпійських ігор, переможці та призери чемпіонатів Європи та світу. Випускниця коледжу, потім університету Ірина Коляденко на Олімпійських іграх в Токіо 2021 року виборола бронзову медаль у вільній боротьбі. ЇЇ нагороджено Орденом княгині Ольги III ступеню», – відмітила в.о. ректора та додала «спорт – це здоров’я, спорт – це енергія, спорт – це рух. Пам’ятайте, що у житті, як у спорті – краще бути попереду, а не наздоганяти, тому, вперед до перемоги! Бажаю всім веселих та запальних стартів»!

У свою чергу, директорка коледжу Оксана Пілевич долучилася до вітань, побажавши учасникам, всім шанувальникам спорту, фізичного здоров’я і краси. Після цього, начальник Центру студентського спорту УДФСУ, член виконкому Відділення Національного олімпійського комітету України у Київській області Вадим Гаєвий нагородив активних студентів за значні досягнення у спорті та побажав успіхів та нових перемог.

Під енергійну, сучасну музику студенти провели ранкову руханку, яка зарядила усіх присутніх позитивом та енергією на весь день.

Спорт – це корисно, а бути активним та спортивним – це модно. Наші студенти та викладачі завжди у тренді. І такі заходи є підтвердженням цього, вони популяризують здоровий спосіб життя серед молоді.

Бажаємо усім гарного настрою, бути здоровими та щасливими. Вперед до перемог!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *