В університеті відбулося чергове засідання ректорату

В університеті відбулося чергове засідання ректорату

Сьогодні в Університеті державної фіскальної служби України відбулося засідання ректорату під головуванням в.о. ректора Валентини Унинець-Ходаківської та за участі проректорів, директорів Навчально-наукових інститутів, керівників структурних підрозділів та інших членів ректорату.

Традиційно, розпочала засідання в.о. ректора Валентина Унинець-Ходаківська, яка ознайомила присутніх з порядком денним засідання та окреслила головні напрями роботи.

Учасники ректорату обговорили низку важливих питань діяльності університету та його структурних підрозділів. Зокрема, директори інститутів звітували про початок нового навчального року, забезпечення усіх бажаючих студентів  гуртожитками, а також з питань ефективної організації навчального процесу, використання спеціалізованого аудиторного фонду відповідного інституту його контингентом тощо. Актуальним питанням діяльності університету є ліцензування та акредитація, тому продовжується робота по розробці та оновленню навчальних програм та силабусів, а також по підготовці необхідної документації згідно вимог акредитаційних комісій.

Керівники служб у своїх виступах підіймали питання  цифровізації  діяльності університету, захисту та збереження інформації, призначення відповідальних безпосередньо у структурних підрозділах. Також на ректораті обговорили питання вжиття заходів щодо безпечного проведення занять з дотриманням усіх санітарних норм за умови погіршення ковідної ситуації.

Під час засідання було прийнято рішення провести 25 листопада 2021 року II Міжнародний податковий конгрес, присвячений 100-річчю з дня заснування навчального закладу.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *