Міністерство освіти і науки України запрошує до участі у програмі «Горизонт 2020» 

Міністерство освіти і науки України запрошує до участі у програмі «Горизонт 2020» 

Міністерство освіти і науки України запрошує заклади вищої освіти взяти участь в інформаційно-комунікаційному заході щодо запуску конкурсного відбору проектів, які фінансуються за рахунок Європейського Союзу для виконання зобов’язань України у рамковій програмі Європейського Союзу з наукових досліджень та інновацій “Горизонт 2020”.

Захід відбудеться 21 вересня 2021 року о 10.00 у форматі онлайн на платформі Місrosoft Теаms за посиланням https://cutt.ly/OWGDOol

Метою заходу є інформування представників закладів вищої освіти, наукових установ та бізнес-сектору про запуск конкурсу, проведення консультацій щодо умов участі в конкурсі, та надання актуальної інформації про стан та перспективи приєднання України до рамкової програми ЄЄ з досліджень та інновацій «Горизонт Європа» (2021-2027).

Для підтвердження участі потрібно заповнити коротку реєстраційну форму за посиланням  https://forms.gle/CUeluLwcfzgPCQSL9

Детальніше про конкурс можна ознайомитись на офіційній сторінці МОН за посиланням https://cutt.ly/UWG7hcx

Довідка: Горизонт 2020 – це рамкова програма Європейського Союзу з досліджень та інновацій. Вона забезпечує фінансування досліджень та інновацій для багатонаціональних проектів співпраці, а також для окремих дослідників і підтримує МСП за допомогою спеціального інструменту фінансування. Вірменія, Грузія, Республіка Молдова та Україна пов’язані з програмою “Горизонт 2020” і беруть участь в ній за тими ж правилами, що і держави-члени ЄС. Дослідники з Азербайджану і Білорусі також мають право на фінансування.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *