15 вересня 2021 року відбулося засідання ректорату Університету

15 вересня 2021 року відбулося засідання ректорату Університету

На порядку денному було одне питання: «Про підготовку пропозицій щодо придбання ліцензійного програмного забезпечення в Університеті державної фіскальної служби України. Доповідачем з  цього питання виступив начальник Центру інформаційних технологій та комунікацій Андрій Петренко.   Презентація, підготовлена  по темі, викликала зацікавленість та багато запитань.  Зокрема, в обговорені доповіді взяли участь: Василь Чмелюк – проректор з питань підготовки кадрів податкової міліції начальник факультету підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників податкової міліції, Володимир Краєвськийв.о. директора Навчально-наукового інституту обліку, аналізу та аудиту.

У результаті обговорення вирішили: придбавати коробкові версії ліцензій для існуючих операційних систем протягом найближчих п’яти років, шукати шляхи поетапного переходу на безкоштовне програмне забезпечення.

Викладаємо презентацію для ознайомлення: https://www.nusta.edu.ua/wp-content/uploads/2016/11/prezentacziya-petrenko.pptx

У розгляді  інших питань повідомлення оголосили: учений секретар Марина Рудая та  в.о.  проректора з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та інвестицій Інна Ховрак.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *