Студенти Податкового університету зустрілися з представниками Центрального апарату ДПС України та Головного управління ДПС у м. Києві

Студенти Податкового університету зустрілися з представниками Центрального апарату ДПС України та Головного управління ДПС у м. Києві

В Університеті державної фіскальної служби України відбулася зустріч студентів з представниками Центрального апарату Державної податкової служби України та Головного управління Державної податкової служби у м. Києві.

Мета заходу – детальне ознайомлення студентів університету з перевагами дуальної форми навчання та можливостями подальшого працевлаштування в державні структури.

Участь у заході взяли: в.о. ректора Валентина Унинець-Ходаківська, перший проректор з навчально-методичної та виховної роботи Антон Монаєнко, заступник начальника Головного управління ДПС у м. Києві Вадим Дідок,  начальник управління кадрового забезпечення та розвитку персоналу Жанна Баглик, представник Департаменту кадрового забезпечення та розвитку персоналу Державної податкової служби України Ірина Тригуб, представники Податкового університету і студенти.

Розпочав зустріч перший проректор з навчально-методичної та виховної роботи університету Антон Монаєнко, який розповів присутнім про важливість підготовки висококваліфікованих та професійних співробітників за допомогою дуальної форми навчання. Також, він наголосив, що наш університет є першим в Україні закладом вищої освіти, в якому є освітньо-професійна програма підготовки магістрів «Фіскальне адміністрування» (галузь знань 07 «Управління та адміністрування», Спеціальність 072 «Фінанси, банківська справа та страхування») за дуальною формою навчання.

Після цього, заступник начальника ГУ ДПС у м. Києві Вадим Дідок виступив з презентацією програми та детально розповів про етапи подачі документів для подальшого працевлаштування. Особливу увагу він приділив основним напрямам роботи та соціальній адаптації майбутніх працівників у Головному управління ДПС у м. Києві.

Гарант освітньо-професійної програми «Фіскальне адміністрування» Костянтин Швабій розповів про актуальність дуальної освіти в сучасному світі, зауваживши, що першими випускниками пілотного проєкту «Дуальна освіта: нова форма підготовки кадрів для органів ДПС», були саме студенти Податкового університету.

Також, під час зустрічі, студенти отримали відповіді на актуальні запитання з приводу відсоткового співвідношення проходження тестування, термінів подачі документів на конкурс та деталі співбесіди з конкурсною комісією.

Захід пройшов цікаво та інформативно. А студенти дізналися про основні переваги дуальної форми освіти для побудови успішної кар’єри в майбутньому.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *