В УДФСУ відбулось вручення сертифікатів про міжнародне стажування здобувачів вищої освіти УДФСУ  спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»

В УДФСУ відбулось вручення сертифікатів про міжнародне стажування здобувачів вищої освіти УДФСУ спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»

Університет державної фіскальної служби України (УДФСУ) посилює  міжнародну співпрацю! 

В рамках міжнародного співробітництва з Університетом Третього Віку (University of the Third Age in Gromadka (UTAG), Gromadka, Polska) пройшли міжнародне стажування за програмою «Зміцнення управління громадою та містами: європейський досвід екомодернізації економіки та його адаптація на шляху до сталого розвитку» здобувачі вищої освіти УДФСУ другого (магістерського) рівня спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» ОП «Економіка та управління проектами в підприємницькій діяльності». 

20.09.2021 року відбулось вручення сертифікатів про міжнародне стажування на 180 год. особам, які за результатами першої сесії рекомендовані до стажування та підтвердили свої знання в рамках обговорення питань круглого столу «Перспективи екомодернізації економіки громади та міст на шляху до сталого розвитку». 

Партнером міжнародного стажування став голова гміни Громадка (Польща), д.е.н., професором паном Даріушем Павліщи (Dariusz Pawliszczy).

Організаторами заходу стали в.о. директора навчально-наукового інституту економіки, оподаткування та митної справи, д.е.н., доцент, професорка кафедри економіки підприємства за сумісництвом та гарант освітньо-професійної програми «Економіка та управління проектами в підприємницькій діяльності» Гурочкіна Вікторія Вікторівна 

Проректор з міжнародних відносин д.е.н., доцент Ховрак Інна Вікторівна привітала із гарним результатом та побажала успіху здобувачам у проектній діяльності на шляху до прискорення реалізації цілей сталого розвитку.

Учасники міжнародного стажування привітали представника гміни Громадка (Польща) та обговорили перспективи офлайн для подальших  наукових досліджень здобувачів, аспірантів і професійній діяльності викладачів.

Вручення сертифікатів про міжнародне стажування

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *