Ініціатива «Підприємницький університет» – новий рік розвитку інновацій та стартап-проєктів у Податковому університеті

Ініціатива «Підприємницький університет» – новий рік розвитку інновацій та стартап-проєктів у Податковому університеті

Вже другий рік у Податковому університеті у рамках інноваційного проєкту «Підприємницький університет» викладається дисципліна «Інноваційне підприємництво та управління стартап-проєктами». Метою курсу є розвиток підприємницької освіти, стартап руху в університетах України, а також інноваційного мислення молоді.

Перший етап проєкту стартував в осінньому семестрі 2020 року – в усіх університетах, які заповнили заявку від YEP. З початку викладання курсу «Інноваційне підприємництво та управління стартап-проєктами» більше 3000 студентів пропрацювали понад 400 ідей!

Нещодавно відбувся урочистий запуск нової хвилі стартап-руху в закладах вищої освіти, до якого долучилися представники Податкового університету, які взяли участь в онлайн конференції.

Основна мета проєкту – розвиток підприємницької культури в українських закладах вищої освіти та демонстрація власної справи як альтернативи найманій роботі.

У результаті спільного обговорення спікери запустили ініціативу у 28 містах України. Наступними подіями стануть навчальні модулі для 150 викладачів цієї дисципліни та конкурс університетських стартапів у лютому 2022 року, де студенти представлять найкращі проєкти, напрацьовані за семестр.

Дякуємо організаторам проєкту за можливість долучитися до створення екосистеми молодіжного підприємництва, реалізації  ініціативи для студентів та викладачів Податкового університету! Підтримка університетського підприємництва – шанс для молоді спробувати себе у створенні власної справи та здобути досвід для запуску масштабних проєктів у майбутньому! Продовжуємо будувати потужну культуру підприємництва в Україні разом!

Довідково:

Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» (USAID КЕУ) підтримує стартапи й малі та середні підприємства (МСП) з метою підвищення їхньої конкурентоспроможності на внутрішньому ринку України та міжнародних ринках, допомагає в розбудові спрощеного та прозорого бізнес-клімату, а також сприяє формуванню ефективної торгової політики, щоб забезпечити МСП можливістю скористатися перевагами від міжнародної торгівлі.

Посилання на запис конференції.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *