В Податковому університеті відбулося чергове засідання ректорату

В Податковому університеті відбулося чергове засідання ректорату

Сьогодні в Університеті державної фіскальної служби України відбулося чергове засідання ректорату. Участь у ньому взяли в.о. ректора Валентина Унинець-Ходаківська, проректори, директори Навчально-наукових інститутів, керівники структурних підрозділів та інші члени ректорату.

Відкрила засідання в.о. ректора УДФСУ Валентина Унинець-Ходаківська, яка традиційно привітала науково-педагогічних працівників та співробітників, які відзначають свої ювілеї. Після цього в.о. ректора ознайомила присутніх з порядком денним засідання та окреслила головні напрями роботи.

Учасники ректорату обговорили низку важливих питань діяльності університету та його структурних підрозділів. Зокрема, про виконання Плану видання навчально-методичного забезпечення освітнього процесу на 2021 рік та стан підготовки до опалювального періоду 2021-2022 навчального року.

З огляду на епідеміологічну ситуацію в Україні, актуальним є питання роботи університету в умовах стрімкого поширення коронавірусної хвороби (COVID-19) та створення безпечних умов освітнього процесу. Саме тому, учасники засідання обговорили проведення невідкладних заходів проти поширення коронавірусної інфекції та питання вакцинації співробітників проти COVID-19.

Також присутні розглянули інші питання діяльності закладу вищої освіти, на основі яких ухвалили відповідні рішення та окреслили пріоритетні завдання для подальшої роботи.

Нагадаємо, що триває вакцинація від СOVID-19. Зробити безкоштовне щеплення можуть студенти, викладачі та співробітники Університету ДФС України. Пункт вакцинації розташований у Ірпінському міському центрі первинної медико-санітарної допомоги Київської області, вул. Садова, 38. Доступні такі вакцини: Pfizer; Moderna; AstraZeneca; CoronaVac.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *