Відбулося чергове засідання ректорату

Відбулося чергове засідання ректорату

29 вересня в Університеті державної фіскальної служби України відбулося чергове засідання ректорату. Участь у ньому взяли в.о. ректора Валентина Унинець-Ходаківська, проректори, директори Навчально-наукових інститутів, керівники структурних підрозділів та інші члени ректорату.

Учасники ректорату обговорили низку важливих питань діяльності університету та його структурних підрозділів. Зокрема, про діяльність житлово-побутової комісії університету доповіла голова житлово-побутової комісії Лариса Лазебник, про забезпечення режимних заходів на території університету доповів в.о. начальника відділу пропускного режиму та штабу цивільної оборони Володимир Самченко, про результати проведення внутрішнього аудиту у сфері міжнародного освітнього співробітництва та надання освітніх послуг іноземцям в університеті доповіла начальник відділу внутрішнього аудиту Алла Неліпа.

З огляду на епідеміологічну ситуацію в Україні, актуальним залишається питання роботи університету в умовах поширення коронавірусної хвороби (COVID-19) та створення безпечних умов освітнього процесу. Саме тому, учасники засідання обговорили проведення невідкладних заходів проти поширення коронавірусної інфекції та питання вакцинації співробітників проти COVID-19.

Також присутні розглянули інші питання діяльності закладу вищої освіти, на основі яких ухвалили відповідні рішення та окреслили пріоритетні завдання для подальшої роботи.

Нагадаємо, що триває вакцинація від СOVID-19. Зробити безкоштовне щеплення можуть студенти, викладачі та співробітники Університету ДФС України. Пункт вакцинації розташований у Ірпінському міському центрі первинної медико-санітарної допомоги Київської області, вул. Садова, 38. Доступні такі вакцини: Pfizer; AstraZeneca; CoronaVac.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *