У Податковому з’явилася Алея юристів

У Податковому з’явилася Алея юристів

На території Податкового університету біля корпусу Навчально-наукового інституту права сьогодні «виросла» Алея юристів. 14 струнких зелених кленів висадили в.о. ректора Валентина Унинець-Ходаківська, директор Навчально-наукового інституту права Василь Топчій, викладачі та студенти інституту.

В урочистій частині заходу та безпосередньо у посадці дерев взяли участь спеціально запрошені гості, а саме: мер міста Ірпінь Олександр Маркушин, голова Бучанської районної державної адміністрації Микола Ляшенко та його перший заступник Андрій Діхтярук.

Благородна мета заходу досягнута: студентство, викладачі, гості ще раз переконалися – у зеленому місті Ірпінь багато дерев не буває.

Директор ННІ права Василь Топчій зазначив, що ця акція приурочена до професійного свята – Дня юриста, який в Україні святкують 8 жовтня. «Ідея додати до паркової зони університету алею кленів виникла за ініціативи в.о. ректора Валентини Унинець-Ходаківської та за підтримки Ірпінської міської ради. Цю ініціативу підтримало і наше студентство», – зазначив Василь Топчій та наголосив, що такі заходи будуть продовжуватися й надалі.

У свою чергу, в.о. ректора Валентина Унинець-Ходаківська розповіла, що цей захід покликаний створити резонанс у ланцюгу подій з нагоди 100-річного ювілею навчального закладу. «Для нашого університету це символічний рік. По перше це 100-річчя нашого навчального закладу, і ми маємо зафіксувати у якихось певних символах та знаках цю подію», – зазначила в.о. ректора та додала, що однією із таких подій і є посадка кленів на Алеї юристів біля інституту права університету. «Ми дуже вдячні, що цю ініціативу підтримало і місто Ірпінь, а комунальне підприємство «ІрпіньЗеленбуд» допомогло в її реалізації».

Впевнені, що цю традицію продовжать і майбутні покоління наших студентів, а наша паркова зона з кожним роком буде поповнюватися новими деревами.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *