В університеті відбулося чергове засідання ректорату

В університеті відбулося чергове засідання ректорату

6 жовтня 2021 року в Університеті державної фіскальної служби України відбулося чергове засідання ректорату. Участь у ньому взяли в.о. ректора Валентина Унинець-Ходаківська, проректори, директори Навчально-наукових інститутів, керівники структурних підрозділів та інші члени ректорату.

На порядку денному було одне питання. Зокрема, відповідальний секретар Приймальної комісії університету Альона Мілевська доповіла про підсумки роботи Приймальної комісії та результати вступної кампанії 2021, а саме про набір студентів, кількісні показники поданих заяв та динаміку зарахувань до університету.

Також присутні розглянули інші питання діяльності закладу вищої освіти, на основі яких ухвалили відповідні рішення та окреслили пріоритетні завдання для подальшої роботи.

З огляду на епідеміологічну ситуацію в Україні, актуальним залишається питання роботи університету в умовах поширення коронавірусної хвороби (COVID-19) та створення безпечних умов освітнього процесу. Тому нагадаємо, що триває вакцинація від СOVID-19. Зробити безкоштовне щеплення можуть студенти, викладачі та співробітники Університету ДФС України. Пункт вакцинації розташований у Ірпінському міському центрі первинної медико-санітарної допомоги Київської області, вул. Садова, 38. Доступні такі вакцини: Pfizer; AstraZeneca; CoronaVac.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *