Екскурсія Податковим університетом для київських школярів

Екскурсія Податковим університетом для київських школярів

У Податковому університеті відбулася екскурсія для учнів 10-го класу юридичного спрямування. У рамках співпраці до університету завітали 14 школярів Спеціалізованої школи № 210 Оболонського району міста Києва разом з директором Дмитром Ламзою. Зустріч організував відділ профорієнтаційної роботи, практики та сприяння працевлаштуванню Навчально-наукового центру організації освітнього процесу за підтримки Навчально-наукового інституту права та Навчально-наукового інституту обліку, аналізу та аудиту.

Відмітимо, що співпраця дає змогу майбутнім студентам розвиватися та отримувати якісні знання, сприяє їхньому усвідомленому вибору майбутньої професії, щоб потім стати тими професіоналами, які будуть писати історію нашої держави. 

Захід проходив у рамках проєкту «Юридичний клас». Старшокласники мали можливість ознайомитися із особливостями організації навчального процесу, життям та діяльністю навчального закладу та специфікою в галузі правової діяльності.

Для школярів була проведена пізнавальна екскурсія територією навчального закладу. Вони оглянули сучасні тематичні аудиторії, комп’ютерні класи, побачили чимало фотозон, неабиякий інтерес викликала зала судового засідання.

З історією університету, перевагами навчання саме в Податковому університеті та цікавими фактами із студентського життя учасників екскурсії ознайомила заступник директора з виховної та профорієнтаційної роботи Навчально-наукового інституту обліку, аналізу та аудиту Марина Кітченко. Про особливості вступу майбутніх студентів поінформували фахівці Консультаційного центру з питань прийому на навчання.

Для учнів цей день став незабутнім, адже вони потрапили на святкування Дня юриста, поринули у надзвичайну атмосферу та отримали яскраві емоції від святкового концерту, скуштували студентську кашу, а також отримали дипломи з рук в.о. ректора Валентини Унинець-Ходаквівської про успішне проходження перевірки знань у галузі «Правознавство». Диплом підтверджу той факт, що школярі стали учнями класу з профілем навчання «Право».

Старшокласники змогли відчути себе частиною дружньої родини Податкового університету. Будемо раді бачити кожного з вас уже в ролі студентів нашого вишу!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *