Серія тренінгів з використання публічних даних

Серія тренінгів з використання публічних даних

Тема 2

20.10.2021 р. для студентів, що навчаються за освітніми програмами «Облік, податковий аудит та бізнес-аналітика» і «Управлінський облік та бізнес-аналітика» бізнес-тренером Анною Клименко, компанія  HRD YouControl , в рамках дії Меморандуму про співробітництво між Університетом ДФС України та ТОВ «YouControl» було проведено черговий вебінар на тему: «Перевірки співробітників та пошук рекрутингових агенцій/відкриті дані для рекрутингу».

         57 студентів Навчально-наукового інституту обліку, аналізу та аудиту отримали інформацію із вуст практиків в оригінальній формі, матеріал був змостовним і корисним. Він дозволить нашим молодим фахівцям бути підготовленими до співбесіди і зайняти гідне місце на ринку праці..

Другий семінар викликав особливу увагу слухачів, адже всі вони «стоять на порозі пошуку роботи» і продумана стратегія на співбесіді дозволить їм вірно себе презентувати перед роботодавцями.

          ІТ-компанія YouControl завжди підтримує молодь у здобутті сучасних навиків у навчанні, регулярно розробляє цікаві і всебічні онлайн-тренінги, організовує зустрічі зі студентами.

Університет за контруктивні, взаємовигідні відносини, тому щиро дякуємо нашому партнеру за плідну співпрацю!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *