День відкритих дверей у Податковому університеті

День відкритих дверей у Податковому університеті

У Податковому університеті провели перший у новому навчальному семестрі День відкритих дверей у форматі онлайн.

Такий захід проводиться з метою ознайомлення майбутніх вступників з унікальністю університету, перевагами навчання, а також переліком інститутів та спеціальностей закладу вищої освіти.

Участь у заході взяла в.о. ректора Валентина Унинець-Ходаківська, яка розповіла про особливості Університету, як єдиного відомчого закладу вищої освіти, що підпорядковується Міністерству фінансів України. «Університет надає всі можливості для того, щоб наші студенти в майбутньому стали професійними та висококваліфікованими працівниками і займали керівні посади у державних структурах», – сказала в.о. ректора та додала, що саме Податковий університет найкраще готує фахівців для профільних служб Міністерства фінансів України. 

В свою чергу перший проректор Антон Монаєнко більш детально розповів про конструктивні міжнародні зв’язки університету з рядом міжнародних організацій, навчальних і наукових установ Франції, Іспанії, Польщі, США, Німеччини, Хорватії, Словаччини, Чехії, Південної Кореї та інших країн.

Також, до заходу долучилася представниця Міністерства фінансів України Олена Михайлова, яка наголосила на важливості дуальної освіти саме у Податковому університеті, що дає змогу студентам закріплювати вже на практиці отримані знання. 

Зазначимо, що всього на День відкритих дверей зареєструвалося 507 чоловік

Найбільше з Київської, Волинської, Житомирської, Хмельницької, Рівненської, Вінницької, Чернігівської областей та м. Києва.

Кожен з них, під час онлайн-зустрічі зміг почути ґрунтовні роз’яснення та відповіді на актуальні питання, які виникають при вступі, розставити пріоритети вибору, а також дізнатися про перспективи подальшого працевлаштування.

Податковий університет запрошує усіх бажаючих здобути якісну вищу освіту та змінити своє життя на краще!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *