Відбулося засідання ректорату Податкового університету

Відбулося засідання ректорату Податкового університету

Сьогодні в Державному податковому університеті провели чергове засідання ректорату. Засідання відбулося за участі проректорів, директорів Навчально-наукових інститутів, керівників структурних підрозділів та інших членів ректорату.

Учасники засідання обговорили низку важливих питань діяльності університету та його структурних підрозділів. Зокрема, зі звітом “Про стан надання платних послуг: проблеми, завдання та перспективи” виступила проректор з науково-педагогічної роботи та інфраструктури Оксана Солдатенко. У ході засідання в.о. ректора Валентина Унинець-Ходаківська повідомила, що в університеті триває кампанія з вакцинації і вже вакциновано 55 % науково-педагогічних працівників університету. Також, в.о. ректора зазначила, що у зв’язку з епідеміологічною ситуацією в Україні, спричиненою стрімким поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19), та з метою створення безпечних умов освітнього процесу дистанційне навчання в університеті буде тривати щонайменше до 15 листопада.

Крім цього, присутні визначили подальші кроки для розвитку та удосконалення кожного з напрямів діяльності закладу вищої освіти. Також на засіданні привітали науково-педагогічних працівників та співробітників, які відзначили свої ювілеї.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *