Відбувся науково-практичний семінар «Впровадження інноваційних методів роботи в систему управління персоналом державної служби»

Відбувся науково-практичний семінар «Впровадження інноваційних методів роботи в систему управління персоналом державної служби»

28 жовтня 2021 року на кафедрі менеджменту відбувся науково-практичний семінар «Впровадження інноваційних методів роботи в систему управління персоналом державної служби» із запрошеним спікером  Наталією Шимко, заступницею генерального директора ДП Прозорро. За плечима Наталії більше 20 років досвіду у державному управлінні, участь у запровадженні електронної системи публічних закупівель Prozorro в команді Міністерства економіки України. Наталія Шимко також працювала заступницею голови Національного агентства України з питань державної служби і вважає, що будь який державний службовець може бути ефективним на своєму робочому місці. При цьому, є важливим, як працює вся команда. Від адекватного стилю управління керівника, його стилю комунікації з підлеглими залежить результат роботи. 

З привітальним словом виступили завідувач кафедри менеджменту Микола Гусятинський, заступник директора ННІ фінансів, банківської справи Наталія Ткаченко. Учасниками семінару виступили науково-педагогічні працівники, здобувачі вищої освіти та члени Наукового клубу (НК) «Менеджер». Президент НК Вікторія Заєць активно ставила питання про досвід досягнення високих цілей та побудови високорезультативної команди.

Найбільший інтерес викликали питання щодо досвіду високоефективної організації  кросфункціональної команди, на прикладі команди ProZorro.  

Дякуємо Наталії Шимко за надзвичайно цікаву презентацію та відверті відповіді про роботу держслужбовця!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *