Відбулося чергове засідання ректорату

Відбулося чергове засідання ректорату

Сьогодні в Податковому університеті відбулося чергове засідання ректорату. Участь у ньому взяли в.о. ректора Валентина Унинець-Ходаківська, проректори, директори Навчально-наукових інститутів, керівники структурних підрозділів та інші члени ректорату.

Учасники обговорили важливі питання діяльності університету та його структурних підрозділів. Зокрема, про організацію освітнього процесу в Навчально-науковому інституті спеціальної фізичної і бойової підготовки та реабілітації доповів директор інституту Ігор Малинський. Також присутні розглянули інші питання діяльності закладу вищої освіти, на основі яких ухвалили відповідні рішення та окреслили пріоритетні завдання для подальшої роботи.

З огляду на епідеміологічну ситуацію в Україні та переходом Ірпінського регіону в «червону зону», актуальним залишається питання роботи університету в умовах поширення коронавірусної хвороби (COVID-19) та створення безпечних умов освітнього процесу.

Тому нагадуємо, що триває вакцинація від СOVID-19. Співробітники, викладачі та студенти Податкового університету можуть зробити безкоштовне щеплення в четвер, 4 листопада, у Медичному центрі університету (вул. Північна, 48) з 9:00 до 12:00. Доступні вакцини: AstraZeneca; CoronaVac. Попередній запис на вакцинацію здійснюється за телефоном +380963887939 (голова профспілкової організації викладачів та співробітників Марина Кітченко).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *