Представники Податкового університету долучилися до Sсience&Business StartupBootcamp

Представники Податкового університету долучилися до Sсience&Business StartupBootcamp

30-31 жовтня 2021 року представники Податкового університету долучилися до роботи дводенного навчального табору Sсience&Business StartupBootcamp, що проходив в головному навчальному корпусі КНУ імені Тараса Шевченка. Захід згуртував понад 100 амбітних молодих науковців, практиків та стартаперів, що прагнуть реалізувати свої інноваційні ідеї. Співорганізаторами події виступили такі інституції, як: Український фонд стартапів, Міністерство освіти й науки України, Міністерство молоді та спорту України та Київський національний університет імені Тараса Шевченка.

Податковий університет на заході представили: в.о. проректора з наукової роботи Марина Пижова, в.о. директора Навчально-наукового інституту фінансів, банківської справи Марина Рябокінь, в. о. директора Навчально-наукового інституту економіки, оподаткування та митної справи Вікторія Гурочкіна, начальник Центру навчальних інформаційних технологій та комунікацій Андрій Петренко та професор кафедри фінансових ринків Юлія Коваленко.

Із мотиваційними промовами до присутніх звернулися представники інституцій-співорганізаторів і компаній-партнерів події, а саме: заступник Міністра освіти і науки з питань європейської інтеграції Олексій Шкуратов; заступник Міністра освіти і науки з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Артур Селецький; директор Українського фонду стартапів Павло Карташов; директор з інновацій компанії ДТЕК Емануеле Вольпе; заступниця директора Європейської Бізнес Асоціації з операційної діяльності Ярослава Савастеєва; виконавча директорка «1991 Open Data Incubator» Євгенія Клепа; заступник Міністра молоді та спорту з питань цифровізації та цифрової трансформації Віталій Лавров; заступниця директора Київського академічного університету з розвитку та інновацій Олександра Антонюк.

Після офіційного відкриття навчального табору Sсience&Business StartupBootcamp представники Податкового університету мали нагоду обговорити з досвідченими експертами юридичні питання ведення інноваційної комерційної діяльності, проаналізувати кращі практики оформлення прав інтелектуальної власності, поглибити власні знання з інвестиційних, маркетингових і фінансових аспектів господарювання, дізнатися про актуальні можливості й інструменти державної підтримки молоді в питаннях інноваційної наукової чи комерційної діяльності.

На завершальному етапі проведення Sсience&Business StartupBootcamp усі охочі мали нагоду презентувати галузевим експертам власні ідеї й напрацювання для подальшого отримання фахових коментарів, порад і зауважень.

Податковий університет підтримує проведення таких заходів, адже вони навчають оптимально працювати зі знаннями, наукою й інноваціями, як цілісною суспільною практикою.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *