Презентація освітнього проєкту «Iмлементацiя цілей сталого розвитку в процесі реалізації соціальної відповідальності в регіонах»

Презентація освітнього проєкту «Iмлементацiя цілей сталого розвитку в процесі реалізації соціальної відповідальності в регіонах»

На кафедрі фінансів імені Л.Л. Тарангул вже почали проводити заходи присвячені святкуванню 100-річчя Університету державної фіскальної служби України. Так, д.е.н., професор, професор кафедри Гордей Оксана Дмитрівна в рамках тренінгу з тематики “Розробка та реалізація проєктів зі сталого розвитку” в межах реалізації проекту “Посилення соціальної відповідальності університетів для досягнення сталого розвитку”, який було організовано та проведено на базі Університету в вересні, зі здобувачами вищої освіти 3 курсу кафедри фінансів імені Л.Л. Тарангул Родином Олексієм, Бондарем Романом та Соловей Олександром презентувала освітнiй проєкт «Iмлементацiя цілей сталого розвитку в процесі реалізації соціальної відповідальності в регіонах”.
Координаторами проекту виступили Ховрак Інна Вікторівна, в. о. проректора з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та інвестицій Університету ДФС України (д.е.н., доцент) та Рябокінь Марина Валеріївна, в.о. директора ННІ фінансів, банківської справи (к.е.н.).
Дуже цікавим стали результати опитування щодо можливості впливу на процес досягнення цілей сталого розвитку. Під час презентації проєкту були окреслені основні заходи для посилення соціальної відповідальності усіх залучених до проєкту. В процесі обговорення подальшої перспективи розвитку проєкту виступи д.е.н., професор кафедри міжнародної економіки Стежко Надія Володимирівна, здобувачі вищої освіти другого (магістерського рівня) Катерина Угрюмова, Андрій Костишин.
Сподіваємося на подальшу зацікавленість і впровадження ідей проєкту в практичну площину реалізації!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *