Представники Податкового університету взяли участь у конференції «Банківський сектор: нові виклики»

Представники Податкового університету взяли участь у конференції «Банківський сектор: нові виклики»

Представники Податкового університету взяли участь у конференції  «Банківський сектор: нові виклики», яка відбулася 3 листопада в готелі «Прем’єр Палац», м. Київ.

Захід відвідали: в.о. директора Навчально-наукового інституту фінансів, банківської справи Марина Рябокінь, доцент кафедри банківської справи та фінансового моніторингу Наталія Москаленко та доцент кафедри фінансів імені Л.Л. Тарангул Дар’я Біленко.

Під час конференції учасники дізналися більше про сучасні тренди та виклики для необанкінгу у 2022 році, новітні бізнес-моделі надання банківських послуг, нові (гібридні) фінансові послуги та їх форми, а також про особливості правового регулювання у сфері FinTech.

Особливо цікавими для подальшого використання в освітньому процесі стали доповіді щодо підвищення ефективності ризик-менеджменту в банках, «моніторингових» RegTech-рішень, оптимізації витрат на фінмоніторинг і комплаєнс, а також зарубіжного досвіду податкової амністії.

Викладачі університету активно покращують свої компетентності, здобувають нові знання та корисну інформацію, щоб впроваджувати найсучасніші методи навчання для студентів Податкового.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *