Презентація стипендіальної програми «Завтра.UA» для студентів-журналістів Податкового університету

Презентація стипендіальної програми «Завтра.UA» для студентів-журналістів Податкового університету

Сьогодні, 11 листопада, для студентів-журналістів Податкового університету відбулася презентація стипендіальної програми «Завтра.UA» від переможниці конкурсу 2020/2021 навчального року, випускниці спеціальності «Журналістика» університету Ольги Кацан. Головна мета  програми – сприяти формуванню та зміцненню нового покоління інтелектуальної та ділової етики країни. Вона спрямована на те, щоб талановита молодь мала змогу реалізувати свій потенціал інтелектуального та професійного рівня у різних сферах науки, економіки та суспільного життя країни з фінансовою підтримкою.

Стипендіати відбираються щорічно на відкритому всеукраїнському конкурсі за результатами оцінки письмових анонімних робіт.

Переможниця поділилася досвідом та розповіла про конкурсні  умови. Учасники заходу дізналися: про програму, її можливості та
вимоги до робіт. Студенти мали змогу не лише почути цікаву інформацію від переможниці конкурсу, а й задати актуальні питання про програму та отримати вичерпні відповіді на них.

Підсумовуючи захід, впевнено можна сказати, що сьогоднішня онлайн-зустріч була дуже корисною та інформативною для майбутніх журналістів.

Зазначимо, що стипендіальна програма «Завтра.UA» – найбільша приватна загальнонаціональна програма з підтримки талановитої молоді в Україні, яка є частиною комплексу проекту Фонду Віктора Пінчука в галузі освіти та науки.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *